Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 BioMax Plus

mengatasi masalah ejakulasi,kurang stamina seks,kurang tegang dan keras dan pelbagai lagi.

 

 
 
Kod: LUK-44
 
Biasa : RM130
 Kini Harga: RM120
 
BioMax Plus adalah gula-gula hebat.Begitulah komen daripada seorang pengamal biomax plus yang telah mencuba produk ini 2 minggu yang lepas. Biomax Plus adalah produk berasaskan biochemic yang mengatasi masalah ejakulasi,kurang stamina seks,kurang tegang dan keras dan pelbagai lagi.

BioMax diformula dengan kaedah biochemic yang selamat dan terjamin halal dan suci.

BioMax Plus adalah remedy biochemic iaitu persediaan homeopathy yang dapat mengatasi pelbagai masalah kelakian seperti cepat pancut,zakar kurang tegang,air mani sedikit dan tidak pekat,kekurangan dan keletihan untuk hubungan intim,tiada keinginan seks,mengatasi keletihan dan memberi tenaga berganda untuk kesihatan lelaki.

BioMax Plus dirumus khas untuk lelaki. Ia bebas daripada kesan sampingan Ini kerana perubatan homeopathy tidak tertakluk dibawah akta racun 1952. Ini bermakna ia bebas daripada kesan sampingan yang memudaratkan.

BioMax Plus adalah suatu revolusi untuk lelaki memberi kepuasan yang tidak terhingga kepada isteri.Isteri anda akan puas tidak terkata. Anda pasti terkejut dengan kehebatannya.

Faedah BioMax Plus

1. Tahan Lama berjimak
2. Keras tegang seperti besi
3. Menambah dan memekat air mani
4. Mengatasi masalah cepat pancut
5. Mengatasi masa pre ejaculation
6. Mengatasi masalah mati pucuk
7. Menambah tenaga
8. Memulihkan masalah kurang nafsu
9. Melajukan pancutan air mani dan menambah kesuburan

 

BioMax mengandungi 300-350 biji dalam satu botol dan boleh bertahan untuk sebulan atau 45 hari penggunaannya.

 

 

Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com