Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

 

 

SARUNG NEGRO

(Kondom Power)

(Rekabentuk  mungkin berubah - bedasarkan stok sedia ada)

 

 
Kod:
 
Harga Biasa: RM129
Harga Kami: RM90
 
(Boleh guna banyak kali..)

SARUNG NEGRO:
Jika zakar anda kecil.. Ini jawapannyerr.. Sarung senjata lelaki yang pasti akan memeranjatkan isteri anda tentang saiznya. Sarung / Kondom yang boleh digunakan banyak kali. Berwarna sawo matang dan dikelilingi 'dotted' bagi menambahkan kenikmatan anda disamping melewatakan pancutan pra-matang.

Penis Extensions can be used to increase the length or girth of your penis, to sustain an erection, or increase the pleasure you give to your partner. A Penis Extender is hollow and is simply placed over the end of the penis. The difference between the Extensions offered here is size 5"

Cara Guna:
Sarungkan dahulu zakar anda dengan kondom biasa (jika tidak mahu pun tiada menjadi masalah - bertujuan untuk memudahkan kerja-kerja mencuci sarung ini). Sarungkan kepada senjata anda apabila zakar telah menegang.
Boleh digunakan banyak kali. Cuci gunakan air paip sahaja dan biarkan kering, jangan dijemur kerana ianya akan menjejaskan daya elstik sarung tersebut.
 
 
 
 

 

Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com