Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami      

 

 

MA'JON PERKASA

WARISAN PERKASA

Tambah Tenaga & Kesihatan Badan

 

 

Kod:
 
Harga Biasa: RM39
Harga Kami: RM35

 
 
1. Merawat sakit pinggang, badan lesu tak bermaya, kencing tak lawas & sakit urat saraf
2. Tambah tenaga dalaman, kencing manis & darah tinggi
3. Buang angin dalam badan & melancarkan perjalanan darah
 
Diperbuat Daripada :
20% Tongkat Ali
70% Akar Kayu Terpilih
10% Madu Lebah Asli
 

     

 

Lain-lain Produk - Minyak Belacak Warisan Perkasa

RM80

Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa

Petua rawatan Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa (PWP) ini amat berkesan kepada kaum Adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

 

Khasiat Minyak Belacak PWP

Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.

Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.

Perangsang Pulang Pulih seperti sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”

Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.

Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mencapai 5 makam.

100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.

 

AMALAN YANG MEMBUAHKAN KEJAYAAN - DISIPLIN

 
Teknik / senaman terdiri daripada 4 langkah mudah yang hanya mengambil masa lebih kurang 15 hingga 20 minit setiap malam sebelum tidur dan selepas bangun tidur untuk memanjakan senjata anda agar tahan lasak, segar, sihat dan mampu buat anda tersenyum puas dengan kehebatan anda apabila melihat senyuman pasangan anda.

 
1. Mengasak ( amalan yang membantu menambahkan ukuran zakar anda disamping membetulkan urat saraf dan melancarkan perjalanan darah )
 
 
2. Berjabat ( teknik bagi membuang angin dan lendir yang terdapat didalam ' lubang cincin ' ( pubic bone ) dimana ianya membantu meransang syahwat anda dan memperkasakan senjata anda )
 
3. Mengurut ( Urutan pada zakar bagi menghapuskan angin, melancarkan dan membetulkan urat saraf zakar serta membantu menambah saiz dan ukuran zakar anda )
 
4. Mengasah ( Amalan yang telah lama dipraktikkan oleh nenek moyang terdahulu bagi melambatkan pancutan semasa berjimak dengan menghilangkan punca ' geli' pada hujung kepala zakar )
 
 
Petua rawatan Minyak Ikan Belacak ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Tanpa rasa malu, tanpa was-was, dijamin halal dan sah dibawa bersolat.

 
Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman / urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya
 
Kecil, Kurang Keras, Angin Pasang Surut, Uluran dan Tak Tahan Lama
 
Setelah bertemu dengan Cikgu Mohd Anuar yang membuat promosi di kawasan tempat saya. Saya telah mencuba produk ini dan ia telah dapat menyelesaikan masalah saya. Dan saya sekarang telah menyertai Syarikat Petua Warisan Perkasa ENT bagi membantu orang ramai.
 
Ady
 
Saya mengalami masalah zakar pendek dan kurang keras pada usia remaja
Setelah mencuba minyak Belacak Petua Warisan Perkasa  ia dapat memberikan zakar saya panjang, besar dan kesar dari sebelum ini. Walaupun saya sudah telah mencuba pelbagai jenis produk mahupun dalam Negara atau luar Negara tiada kesan perubahan. Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa memang memuaskan.
 
Adam
Saya mengalami masalah kurang tegang dan tahan lama
 
Sekian lama walaupun sudah mempunyai tiga orang caya mata. Setelah menemui sahabat baik saya kekanda Cikgu Mohd Anuar yang memberi saya mencuba sebotol kecik minyak belacak Petua Warisan Perkasa. Dalam masa tiga hari sahaja ia dapat memberi hasil yang luar biasa daripada biasa. Dengan itu saya telah menjadi agen tunggal di sekitar Pulau Pinang.
 
Radhi
Tidak dapat tahan lama semasa bersama dengan isteri
Ketika bersama dengan isteri (bersetubuh) terasa sakit anggota pinggang sebelum dan selepas bersama. Dengan mencuba sebotol Minyak Belacak PWP botol besar beserta Maajon Perkasa (Jamu akar kayu  terpilih), ianya dapat menyelesaikan masalah saya. 2 biji untuk bersama dengan itu dapat menunaikan tanggungjawab seorang suami dan lena didalam pelukan isteri tersayang.
 
Anuar Ambri
Kurang Tegang, pangkal zakar kecil dan kencing tak lawas
Setelah saya mencuba bermacam–macam jenis produk baik pun dari kawan–kawan mahu pun dari farmasi serta pergi menemui tukang urut tetapi tiada sebarang hasil yang dapat hanya menghabiskan wang dan masa sahaja. Saya menemui cikgu tuan haji Rejab dariada teman sekampung yang mengenali beliau dan saya telah mencuba satu botol Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa dan Ma'jun Perkasa ia telah dapat memberi kesan yang amat baik. Zakar saya kembali keras seakan kayu.
 
Azhar
Mengalami masalah zakar kecil, pendek dan kurang keras
Saya pernah mencuba pelbagai jenis minyak dan pil dan pernah jua cuba pergi mengurut di merata tempat tetapi tiada apa-apa hasil. Setelah bertemu dengan Cikgu Anuar dan mencuba produk ini semua masalah saya dapat diselesaikan dan amat memuaskan.
Khairul
 
Pendek, Lemah, Perasaan malu
Setelah mencuba Minyak Belacak Petua Warisan Perkasa, ianya dapat memberi perubahan pada Zakar saya iaitu panjang, besar, kuat dan tahan lama. Setelah sekian lama saya dibelengu masalah malu dan takut akan wanita selama ini kini menjadi sebaliknya.
 
Izan
Mengalami zakar bengkok, kencing tak lawas dan kurang tegang.
Setelah mencuba minyak belacak Petua Warisan Perkasa segala masalah saya dapat diselesaikan. Kini zakar saya kembali lurus, kencing saya kembali teratur dan zakar saya perkasa daripada biasa.
 
Ku Azlan
Berjimak tak lama
Pada 2 tahun yang lepas isteri saya sering mengadu kepada saya yang dia tidak puas sewaktu bersama. Selepas saya temui Minyak Belacak Cikgu Anuar Petua Warisan Perkasa di UpTown Damansara saya telah mencubanya selama 30 hari. Selepas itu isteri saya merasa kepuasan ketika bersama (bersetubuh). Zakar saya kini besar, panjang, garang dan lama daripada biasa ketika bersama. Rumah tangga saya kembali terasa bahagia.
 
Rosli Nizam
 
 
 

 

Laman Utama

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com