Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

COCOA COLLAGEN

POWER PLUS

Kembalikan Keremajaan Wanita

 

Kod: WUK-19

 
Harga Kami: RM65
 
Harga Kami: RM58  (OFFER!!! )
 
 
Kandungan : 30 sachet (Sebulan  /  3 kotak)

 

 
Kembalikan Keremajaan Wanita….Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat. Semua wanita yang berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi :-

* Marine Collagen – Dapat membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.

* Kacip Fatimah – Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.

* Lobata – Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.

* Krimer Bukan Tenusu – Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.

* Dextrose Monohydrate – Melambatkan proses penuaan.

* Oligo Saccharide – Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.

Apa Yang Akan Anda Dapat?

* Membantu mengimbangi hormon.
* Merangsangkan pertumbuhan sel baru / anti kedut.
* Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit.
* Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung.
* Melambatkan proses penuaan.
* Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri.
* Mencantikkan kulit secara semulajadi.
* Memberikan tenaga.
* Membantu mengurangkan keguguran rambut.
* Melancarkan peredaran darah dalam badan.
* Mengimbangi berat badan.
* Meningkatkan daya penghadaman.
* Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot.

Testimoni cocoa collagen

Testimoni 1:
“Ini testimoni untuk penggunaan seminggu kolagen kau tu.

-breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut
-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama
tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia
Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.”

Testimoni 2:
“akak….nak update lagi nih…
JERAWAT? DAH HILANG!!!!!
suke sangat…
BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!
tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih…
TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe…
best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….
YANG PALING BEST….!!!
MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asek teka 20 jer…)hihi..
padahal umur dah 24…wakakakaaa….

 

 

Laman Utama

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com