Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

EXTRA FOR MEN Gel

15ml

 

 

 
 
Kod: LTL 38
 
Harga Biasa : RM70
 Kini Harga: RM50
 
EXTRA FOR MEN GEL(5ML)

PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN YANG MEMBANGGAKAN serta-merta!

mengandungi campuran herba tradisional yang hebat untuk membantu kesihatan seksual lelaki
hanya perlu disapu di bahagian bawah zakar di sepanjang urat pari.
digunakan sepuluh minit sebelum bersetubuh.
extra gel akan meresap sendiri ke dalam kulit.
zakar dapat bertahan lama sehingga setengah jam.

dapat mengelakkan rasa nyilu yg menyebabkan cepat pancut.

tidak menggunakan ekstrak gambir sarawak.
tiada kesan sampingan.
isteri akan merasa puas kerana EXTRA GEL dapat bertahan lama.

 
Jika anda tidak mampu bertahan semasa menggauli isteri anda maka sesuatu perlu dilakukan bagi memastikan hubungan suami isteri anda berjalan dengan baik. Kajian para saintis menunjukkan 60% wanita tidak mendapatkan kepuasan sexs sepenuhnya semasa bersetubuh akibat daripada kelemahan tenaga batin pihak lelaki yang gagal mecapai tahap ketegangan yang memuaskan dan gagal untuk bertahan lebih lama. Kekuatan dan kehebatan lelaki terletak pada keupayaan tenaga batinnya.
Kebanyakan lelaki pada masa kini memang mampu melakukan hubungan seks tetapi adakah para isteri atau pun pasangan anda akan merasakan kepuasan seks jika hanya mampu melakukan hubungan seks dalam masa beberapa saat ,dan hanya sekali sahaja pada suatu ketika?

SEBAB BERLAKUNYA PANCUTAN PRA MATANG

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.
Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda óDaripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.


JANGAN SALAHKAN PASANGAN ANDA

Ramai wanita yang mempunyai masalah kedinginan SEKS. Ini kerana anda tidak dapat memuaskan nafsunya ke tahap maksimum. Maka setiap kali anda ingin melakukan SEKS, mereka tahu mereka tidak akan puas sepenuhnya. Jika diajak berjimak maka mereka selalu menolak dengan pelbagai alasan seperti letih, banyak kerja dan sebagainya. Maka bermulalah titik pergolakan Rumahtangga dan kedinginan hubungan cinta. Yang sebenarnya pasangan anda tidak puas hati pada anda kerana anda tidak mampu memberi nafkah batin dengan cara yang betul. Sebagai seorang suami yang bertanggungjawab, anda sepatutnya memastikan kedua-dua nafkah ZAHIR dan BATIN terhadap isteri anda mencukupi setimpal dengan keperluan asasnya.

Kajian juga menunjukkan 80% suami gagal memberi nafkah batin yang sempurna dan memuaskan kepada isteri mereka!! Anda Bagaimana???


ANDA MAMPU MENGUBAHNYA

Untuk mengatasi masalah ini,teknologi yang moden menghasilkan sejenis formula losyen istimewa,apabila disapukan pada penis,ia akan memanjangkan masa pergaulan bersama pasangan berkali ganda lamanya.EXTRA GEL adalah salah satu rawatan alternatif untuk mengatasi masalah tidak bertahan lama didatangkan dalam bentuk senang digunakan dengan harga dalam kemampuan semua orang. biasanya akan bertahan selama 3 bulan atau lebih 80 pertemuan! "Kami menjaminkan kepuasan anda...Kami menjaminkan keseronokan anda"

 


Kesan jangka panjang EXTRA FOR MEN GEL


-menggalakkan peredaran darah bahagian genital
-menguatkan dan membina kelenjar seksual lelaki
-merawat rasa geli melampau
-merawat rasa ngilu zakar
-meningkatkan kekuatan corpora carvenosa
-menambahkan kekuatan sexual secara tradisional
-menyokong kesihatan kulit zakar
-meningkatkan peredaran darah
-meningkatkan keinginan sex
-meningkatkan potensi pancutan anda
 


CARA PENGGUNAAN

Sapukan dengan rata di sekeliling kepala penis anda dengan beberapa titik "GEL",tunggu sehingga 20 minit,.Ia akan memberi kesan yang menghairankan anda.


ENGLISH VERSION:

Extra Libido Enhancer Gel is a herbal gel which made of natural herbs. The herbal extract will increase blood supply to the penis and could make erection last longer. Regular use will stimulate matabolic activity and strengther connective tissue. In addition, an increase in volume has been noted.

INCREASE YOUR

 BLOOD FLOW
 PLEASURE
 SEX DRIVE
 STAMINA
 STRENGTH
 VIGOR

 

 
 

Laman Utama

 

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com