Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

AYUZIP V-Gin Lotion

Are you zipped enough?

Kod : WPV-02

 Harga biasa RM39.90

Kini Hanya RM39
Hari ini terdapat banyak syarikat yang mengeluarkan produk yang berfungsi mengetatkan vagina di pasaran. Namun kebanyakkannya diformulakan menggunakan bahan-bahan yang memudaratkan, dan ada juga di antara syarikat-syarikat yang mengambil kesempatan atas kelemahan wanita yang memiliki pengetahuan yang cetek tentang penjagaan kesihatan dan kecantikan terutamanya penjagaan vagina.

Atas rasa tanggungjawab untuk membantu para wanita, Lovelorn Lure Industry Sdn Bhd telah mengambil inisiatif mencipta satu produk yang dikhaskan untuk mengembalikan dara wanita.

Ayuzip Intimate Lotion dicipta berasaskan kebaikan herba manjakani, mas cotek dan kacip fatimah. Bahan-bahan utama ini diformulakan dengan campuran ekstrak minyak lintah yang berfungsi untuk mengeluarkan pheromone yang dapat menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau, memulihkan mati putik atau rasa dingin terhadap pasangan serta melambatkan proses menopous.

 Fungsi utama produk ini ialah merapatkan vagina disamping dapat menyah bau, menyah bakteria, merawat keputihan, mengekalkan pH, memudarkan kesan gelap pada kulit dan mengekalkan warna semulajadi. Ayuzip Intimate Lotion juga mampu merawat kesan kedutan kulit di bahagian intimasi dan meningkatkan ghairah seksual wanita.

 
 

Ke Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com