Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

 Losyen Kamar Sutera

(Untuk Isteri)

Utuk Grip yang memukau dan bau yang harum

 
Kod : WKV-08
 
HARGA BIASA: RM65sebotol
Harga Kami : RM60 sebotol
 
Losyen Kamar Sutera
 
Berat  : 40 mg
 
 Kamar Sutera Lotion
CODE : LKS         Saiz = 40ml     RM50.00
KKM NOTIFIKASI NO. NOT : 081001640K
 
Ingredients
VCO, acrylates, fragrance, glicerine, oak galls,piper betle,mineral oils,ficus detolidea,methylisothiazelinone, cinnamomum eylanicum
 
Instruction
Apply and massage extremely
when necessary
 
Indication
 
Use to moisten, soften,
 smoothen and freshen
 
Contoh cara sapuan losyen Kamar Sutera pada bahagian sulit isteri.  

Waktu guna

Langkah 1 :

Isteri disyorkan menggunakan Losyen Kamar Sutra 1 atau jam sebelum  bersama. Losyen akan meresap masuk ke permukaan kulit serta bertindak merawat sel-sel kulit supaya lebih aktif. Hasilnya keseluruhan kawasan yang disapu akan mampu lebih menguncup(grip). Manakala aroma herba  yang digunakan akan bertindak menghilangkan bau yang tidak menyenagkan kepada bau yang lebih memberahikan

Langkah 2 :

Ketika hendak bersama sapukan lagi sekali Losyen kamar Sutera di keseluruhan faraj. Ianya bertujuan menambah aura kegahirahan dan kelekitan yang akan memberangsangkan anda dan suami.

Nota : Losyen Kamar Sutera ini diformulasi khas supaya  tidak merbahaya jika termakan.

 CARA PENGGUNAAN

 Sapu  losyen Kamar Sutra ke bahagian tepi faraj seperti gambar rajah. Tujuan sapuan adalah untuk mengecutkan pintu faraj dan agar ia melekit diantara pintu faraj. Sebaiknya lumur pada keseluruhan faraj. Selain itu ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati di sekitar faraj mahupun di kulit dan jika ia disapukan di kawasan yang berkenaan, kulit akan bertambah licin.

Nota : Anda boleh menguji keberkesanan losyen ini dengan cara berikut, Sapukan  losyen ini di kawasan kulit yang kasar atau berkedut , setelah 2 jam( kering) basuh dan lap hingga kering. Anda akan dapati kawasan sapuan kulit tadi menjadi licin bersih( kurang kedut). Ini membuktikan losyen Kamar Sutra ini mampu meremajakan sel-sel kulit anda.

KELEBIHAN

Selain ia dapat mengecutkan /grip pada bahagian pintu faraj, ia juga mampu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit terasa licin selepas menggunakannya.

Manjakani yang terkandung dalam losyen juga mampu merapatkan lapisan-lapisan tisu vagina dan pada masa yang sama, memulihkan kelembutan dan meremajakan saraf-saraf dalam faraj, oleh itu aktiviti seksual lebih menyeronokkan.

   

Lain-lain kegunaan

  Menghilangkan kedut
 
Anda boleh juga menggunakan losyen kamar sutera ini di mana-mana bahagian pada anggota badan untuk menegangkan kulit dan menghilangkan kedut seperti di bahagian dahi muka, bawah kelopak mata, siku dan belakang jari.    

Menegangkan kulit  

Losyek kamar sutera ini juga boleh digunakan sebagai penegang payu dara, caranya sapukan rata pada bahagian berkenaan dan biarkan sehingga kering(tidak merbahaya jika termakan).

 

 

 

 

Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com