Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

KOPI NADUK BOOSTER

Kod :
 
HARGA BIASA: RM55 sekotak
Harga Kami : RM50
 
 
Kini Kopi Nanduk BOOSTER diformulakan menggunakan gabungan beberapa herba semulajadi yang terbukti berkesan untuk meningkatkan daya keinginan hubungan intim antara suami & isteri.

 

Fakta Nutrisi
Saiz Hidangan / Serving Size : 15g
Hidangan Per Pek / Serving Per Package : 15
Jumlah Purata (Average Amount) Setiap Hidangan (Per Serving) Setiap 100g (Per 100g)
Tenaga / Energy 70kcal(294kJ) 466kcal(1957kJ)
Karbohidrat / Carbohydrate 11.1g 73.7g
Lemak / Fat 0.4g 2.5g
Protein 2.7g 17.9g

 

 
Kelebihan KOPI NANDUK BOOSTER
  • Mengandungi herba & vitamin tambahan yang berfungsi untuk membantu melancarkan pengaliran darah serta menguatkan otot.

  • Mengandungi herba pemangkin yang berfungsi membantu mempercepatkan penyerapan segala khasiat & vitamin ke dalam sistem tubuh badan.

  • Membantu dan meningkatkan daya keinginan (libido) hubungan intim antara suami & isteri, menambahkan testeron  serta lain-lain unsur yang diperlukan oleh tubuh badan bagi mencapai tahap yang optimum (Normal).

Mula : 70 > 80

Akhir : 90 > 100

Keterangan : Apabila anda minum Kopi Nanduk BOOSTER ini, ia akan membawa anda ke tahap optima mengikut kemampuan tubuh badan anda. Contoh : Power Biasa 70 (Normal) ---> Power Optima 90-100 (Normal Optima). Herba hanya memberikan keupayaan optima bersesuaian dengan tubuh badan anda di samping merawat masalah yang berlaku pada bahagian dalaman.

Untuk kesan jangka panjang, badan akan lebih bertenaga serta kuat. Malah sistem imunisasi anda turut meningkat ke tahap optima serta terhindar dari pelbagai penyakit berbahaya.

 

Mula : 70 > 200 (Overload)

Akhir : 0 < 200

Keterangan : Apabila anda minum Kopi yang mengandungi dadah tersembunyi ini, ia akan membawa anda ke tahap optima melebihi kemampuan tubuh badan anda. Contoh : Power Biasa 70 (Normal) ---> Power Optima 200 (Overload). Dadah tersembunyi ini memberikan keupayaan melebihi kemampuan tubuh badan.

Pengguna akan merasa kesan yang lebih cepat serta hebat. Dalam masa yang sama, organ dalaman akan lebih mudah terdedah dengan pelbagai masalah akibat ketidakmampuan tubuh mengawal tenaga berlebihan.

Untuk kesan jangka panjang, anda akan merasakan kemampuan anda menurun dengan mendadak. Contoh : Power Optima 200 (Overload) ---> Power Biasa 70 > 0 (Jammed). Ketika ini, anda akan menghadapi pelbagai masalah seperti lemah tenaga batin, ketidakfungsian alat kelamin, kerosakan organ dalaman dan sebagainya.

 

 
Berat : 15 g x 15 sachet (1 kotak)
Tongkat Ali Putih (Eurycoma Longifolia), Saw Palmetto, India Ginseng, Kopi Segera,
Guarana, Susu Rendah Lemak, Krimer Bukan Tenusu, Aditif Makanan, Ubi Jaga Gunung (Ubi Dedawai Besi)
 
Herba Utama : Rancang Besi (Freycinetia Malaccensis)
 

 

 
Untuk mereka yang tiada masalah kesihatan, lemah tenaga batin
1) Amalkan minum 1 sachet Kopi Nanduk, pagi & petang.
@
2) Hari bersama pasangan : 1 sachet Kopi Nanduk waktu pagi & 1 sachet Kopi Nanduk + Nanduk Booster pada waktu petang.
 
Untuk mereka yang ada masalah kesihatan, lemah tenaga batin
1) : 1 sachet Kopi Nanduk + Nanduk Booster pada waktu pagi dan petang
setiap hari sehingga pulih.
 
 
Campurkan 1 sachet Nanduk Booster untuk 1 sachet Kopi Nanduk dan gaulkan sehingga sebati.
 

Nota : Nanduk Booster ini mengandungi ramuan herba. Anda tidak digalakkan mengambil sebarang minuman yang berasaskan teh selepas meminum Kopi Nanduk + Nanduk Booster kerana ia akan menghilangkan kesan herba tersebut. Elakkan juga dari mengambil sebarang minuman yang mengandungi dadah tersembunyi @ hormon perangsang seksual. Harap Maklum.

 

 
 
Nama : Dirahsiakan. Selangor (Juruterbang)

Saya merupakan seorang juruterbang. Sentiasa padat dengan jadual penerbangan tetapi tidak lupa menjalankan tugas sebagai seorang suami. Walaubagaimanapun, saya mengalami masalah ketika bersama isteri dalam hubungan intim. Pada awalnya tiada masalah, tetapi apabila tiba di pertengahan, saya tiba-tiba lemah dan tidak berdaya. Saya manjadi runsing kerana meninggalkan isteri bersendirian. Saya telah berjumpa dengan Pengarah BioAsli dan beliau telah mencadangkan produk KOPI NANDUK + NANDUK BOOSTER. Saya mencuba produk tersebut dengan mengambilnya pada waktu pagi dan malam. Setelah 2 hari mengamalkan produk ini, saya dapat rasakan badan saya lebih bertenaga dari sebelum ini. Ketika saya melakukan hubungan intim bersama isteri, saya tidak lagi tewas dipertengahan jalan, malah dapat mengakhiri dengan begitu hebat sekali. Isteri saya tersenyum lebar melihat perubahan yang berlaku ke atas diri saya.

 
       
 
 
Nama : Dirahsiakan. Selangor (Peniaga Baju Bundle)

Menjadi seorang peniaga baju bundle memerlukan tenaga dan semangat yang kuat untuk melayan pelbagai ragam peniaga. Tetapi, ia tidak mematahkan semangat saya melayari bahtera bersama isteri tersayang. Saya selalu mengambil KOPI X yang popular yang dijual secara sembunyi. Selepas saya menggunakan 2 kotak KOPI X tersebut, saya mengalami masalah mati pucuk. Saya betul-betul mati akal, nasib saya bertuah, mujur kawan saya iaitu pengarah bioasli baru sahaja mencipta produk baru iaitu KOPI NANDUK BOOSTER. Saya terus mencuba. 3 hari pertama, masih tiada apa-apa kesan. Masuk hari ke 4, saya telah mula merasa perbezaan. Masuk hari ke 7, saya hampir pulih sepenuhnya serta isteri tersenyum girang melihat perubahan ketara keatas diri saya. Saya mengucapkan banyak-banyak terima kasih kepada BioAsli kerana berjaya mencipta produk yang hebat ini.

 
     

 

 
 

 

Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com