Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

l

 

 

VES PUM VAKUM BUAH DADA

(United Kingdom)

Kod: WPP-01

 Harga biasa RM350 seunit
Kini Hanya RM250.00  !!OFFER!!

Natural Breast Enlargement. Pembesaran Payudara secara semulajadi.

Noticeable Results In Just Days. Kesan dapat dilihat dalam beberapa hari sahaja.

No Side Effects, Except Bigger Breasts. Tidak ada kesan sampingan, Hanya Payudara yang Bertambah BESAR.

Breasts Will be Firmer and Fuller. Payudara akan menjadi pejal dan montok.

Fast results, as soon as one week. Keputusan cepat, secepat satu minggu.

Lowest prices on the market. Harga yang paling rendah di pasaran.

Discreet Shipping- for your privacy. Penghantaran rahsia - tiada keterangan di atas kota

 
Kelebihan Breast Pump Yang Kami Jual
 • Produk ini tidak terdapat di pasaran tempatan. Hanya di jual di laman web ini sahaja.
 • Design breast pump ini daripada United Kingdom. Bahan lebih bagus dan tahan lama. Pump lebih kuasa.
 • Ada beg yang cantik untuk senang dibawa dan disimpan.
 • Dibuat di United Kingdom. Anda dapat produk yang ada kelas.
 • Jaminan 1 tahun cup tak akan retak dan pump tak akan rosak. Kalau rosak kami akan ganti dengan yang baru.
 • Harga jauh lebih murah sebab kami dah kurangkan kos dengan menjual produk ini secara online.
 • Jaminan wang dipulangkan dalam masa 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda.

 

Keputusan Menakjupkan Hanya Dalam Masa Beberapa Hari.

 
Alat pembesaran payudara yang terbaru dan berkesan. Senang digunakan, selamat dan berkesan untuk membesarkan payudara dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.
 
Alat pembesaran payudara ini digunakan untuk memontokkan payudara dan membesarkan payudara yang kurang besar dengan keputusan yang cepat. Bagus, cepat dan berkesan untuk wanita yang ingin membesarkan payudara mereka. Atau untuk anda yang ingin payudara anda kelihatan pejal. Mengekalkan bentuk pejal dan tegang payudara anda jika digunakan secara berterusan.
 

SESUAI DIGUNAKAN UNTUK:


 
 • Rawatan payudara yang leper.
 • Rawatan payudara yang jatuh.
 • Puting payudara yang tak menonjol.
 • Wanita yang lambat terangsang.
 • Memejal dan menegangkan kulit payudara ANDA.
KINI DENGAN BREAST PUMP
 • Anda tidak perlu berbelanja besar dengan pembedahan.
 • Menggunakan pelapik silikon seperi menipu diri sendiri.
 • Tidak perlu suntikan hormon yang menyakitkan.
 • Tidak perlu membeli krim yang mahal dan LAMBAT.
 • Tidak perlu menghabiskan beribu ringgit mengurut di salun kecantikan. Investment yang benar-benar berbaloi. Bayangkan harga yang terpaksa anda bayar jika terpaksa pergi ke salon setiap hari untuk mengurut payudara Anda.
 • Kaedah pembedahan dan suntukan hormon adalah tidak ekonomik serta mempunyai risiko berpenyakit dikemudian hari.
 • Boleh menggunakan selalu ,Bila-bila masa, Murah, Senang dibawa, Tahan lama .
 • Dapat hasil Cuma 3 bulan sahaja..!!

 

CARA MENGGUNAKAN BREAST PUMP
 
1.  Sapu dan urut payudara dengan krim pembesar. (Krim ini digunakan untuk merangsang pembesaran payudara). Lihat video dan ikut cara yang disyorkan. Saya syorkan BIO-ACTIVE BUST CREAM (boleh diperolehi daripada kami)  kerana krim ini telah terbukti berkesan.
 
2.  Gunakan pam yang sesuai mengikut saiz payudara anda. Seeloknya selepas mandi dimana anda lebih segar dan lebih tenang. Jangan gunakan pump jika anda rasa anda akan terganggu dengan hal-hal lain. Kurang dari atau 32A,33A,34A - Saiz Medium.  Massage payudara terlebih dahulu sebelum menggunakan pum.  Semasa menggunakan pum kesat lebihan krim pada payudara jika ada.  Ini untuk mengelakkan krim tersedut keluar.
 
3.  Sebelum mula menggunakan pump, pastikan cup betul-betul centre (payudara ditengah-tengah) kalau boleh masukkan lebihan bahagian tepi payudara ke dalam cup. Tarik pemegang pump perlahan-lahan. Anda hanya perlu tarik dua atau 3 kali sahaja dan payudara anda sudah memenuhi cup. Kedudukan badan perlu tegak. Anda berada dalam keadaan duduk.  Pam sehingga keseluruhan payudara anda berada dalam cup. Jika terlebih pump dan anda rasa sakit, tarik pemetik pistol untuk lepaskan tekanan. Rehatkan diri anda dengan keadaan payudara tegang di dalam cup. Jika tekanan berkurang, (angin terlepas keluar)  tarik pemegang untuk tambahkan tekanan. Biarkan dalam keadaan payudara tegang dalam cup untuk 15 minit. Tukar ke payudara sebelah. Bila payudara telah tegang di dalam cup anda boleh berbaring untuk lebih selesa.
 
4.  Disyorkan 2 kali sehari , setiap sesi hanya 15 hingga 20 minit sahaja.  Gunakan mengikut keselesaan. Anda akan melihat perubahan dari pump kecil ke saiz pump lebih besar dalam masa 1 bulan.
 
5.  Jika inginkan hasil yang baik, kekalkan masa 15 minit setiap kali sesi pam  (setiap sebelah payudara 15 minit waktunya, jika kiri dan kanan masa 30 minit diperlukan)
 
6.  Tidak perlu gunakan sehingga 1 jam kerana ini akan menyakitkan payudara. Keputusan akan dirasai dalam tempoh seminggu sahaja, anda akan rasa payudara anda bertambah besar dan tegang. Payudara anda akan meningkat kepada 1 hingga 3 saiz cup sebelum 3 bulan. Ini akan anda rasakan bila anda terpaksa menukar saiz coli anda.
 
7.  Untuk mencapai hasil yang sedemikian, arahan penggunaan mestilah dipatuhi.
 
 

Tips Pembesaran Payudara:

 
Kopi / Caffeine
Jauhkan dari meminum kopi jika boleh. Kopi boleh menganggu pembesaran payudara kerana ia mengakibatkan ketidak seimbangan pengeluaran hormon, dan menjadikan pengambilan pills atau ubat-ubat lain kurang berkesan.
 
Produk apa yang disyorkan .
Disamping menggunakan Ves Breast Pump anda di syorkan menggunakan krim pembesaran payudara.  Krim yang disyorkan ialah yang mengandungi pueraria merifica kerana bahan ini telah terbukti berkesan. Krim ini akan meresap ke dalam kulit dan bahan aktif tadi akan meransang pembesaran payudara. Anda juga di syorkan menggunakan Lelan Vital Bust Serum kerana produk serum ini mengandungi pueraria merifica dan akan cepat meresap kedalam tissue payudara. Kami juga mengsyorkan anda mengambil minuman dan makanan yang mempunyai kandungan protein yang tinggi.
 
Makanan yang kami syorkan yang mengandungi kandungan protein yang tinggi.
* Protein lengkap mengandungi sembilan bahan utama asid amino. Telur, susu segar, ayam, ikan, daging dan kachang soya adalah sumber protein lengkap. Untuk pengambilan protein secara teratur harap hubungi wakil pharmacy di tempat anda.

 

FAQ

 
Q. Berapa lama untuk saya melihat perbedzaan pada payudara saya? Berapa besar boleh saya dapat selepas rawatan?
A. Kesan boleh dilihat seawal minggu pertama. Payudara anda akan membesar 1 ke 3 inchi sebelum bulan ketiga. Bila penggunaan disertakan dengan penggunaan bust serum (Lelan  Vital Bust Serum), keputusan akan lebih memberangsangkan.

 
Q. Adakan payudara akan sakit semasa menggunakan pump payudara?
A. Tidak, jika anda mengikuti arahan yang disyorkan, tidak ada rasa sakit atau tidak selesa semasa menggunakan pump payudara.

 
Q. Adakah kesan sampingan dari penggunaan pam payudara?
A. Tidak diketahui ada kesan sampingan selain dari pembesaran payudara.

 
Q. Berapa kerap saya gunakan Pump Payudara dan untuk berapa lama sekali guna?
A. Gunakan lebih lama dan lebih kerap untuk kesan yang cepat. Pump kepada keadaan yang selesa sehingga payudara memenohi chamber dan kekalkan pada keadaan tersebut untuk 10 ke 15 minit untuk kedua-dua payudara. Dua kali sehari. Jangan terlebih pump. Jika terasa sakit atau tidak selesa kurangkan tekanan pada chamber.

 
Q. Adakah Pump Payudara ini berkesan untuk semua wanita?
A. Ya, ia berkesan untuk semua payudara. Pump payudara akan menarik tissue payudara untuk lebih besar. Ini dipanggil pembesaran tissue. Serupa seperti bersenam untuk membesarkan otot-otok kita.

 
Q. Bagaimana jika saya tidak puas hati, atau pump rosak, adakan pihak tuan mempunyai jaminan?
A. Ya, sekiranya anda tidak berpuas hati, dalam masa 30 hari, pulangkan pump dan kami akan pulangkan wang anda.

 
Q. Jika saya pump untuk 1 jam, adakah akan memberi kesan yang lebih bagus?
A. Tidak, jika anda mahukan kesan yang cepat, gunakan pump payudara dengan lebih kerap tapi hanya untuk 15 minit dan 2 kali sehari sahaja.

 
Q. Bolehkah saya pump payudara saya sehingga memenuhi chamber?
A. Anda boleh pump sehingga mana anda rasa selesa.

 

Ke Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com