Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

 

 

PUM SENSA

 

Kod: LZB-13

Sesuai untuk saiz orang Asia.  Konsep regangan melalaui kaedah vakum akan menambah kebesaran zakar pengguna.

 
HARGA BIASA:RM89
HARGA KAMI :RM79
Saiz : 15 cm (panjang) / 4.5 cm (Garispusat)

 

 
Sensa Vacuum Pump

 

Sensa Vacuum Pump dicipta khas bagi memudahkan lelaki yang ingin merawat zakar, membesarkan saiz zakar serta menegangkan zakar pada tahap maksimum. Ia merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, Sensa Vacuum Pump adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation), ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal serta ketegangan dan kekerasan yang maksimum.
 

Cara-cara Penggunaan:

1. Pastikan set produk lengkap dengan silinder, pam 2 picu dan 3 getah yang berbeza saiz. Terdapat 2 picu
yang berlainan warna pada pam sama ada untuk menyedut udara ke dalam pam atau untuk menolak angin
keluar.
2. Sapukan Sensaoil atau Sensa Cream di keseluruhan zakar. Pasangkan getah mengikut saiz ukuran lilit zakar
dan keselesaan anda ke bahagian mulut silinder.
3. Masukkan pam yang boleh menyedut udara ke dalam lubang angin di hujung mulut silinder. Kemudian,
masukkan kepala zakar ke dalam corong getah tadi.
4. Pam berulang kali sehingga seluruh bahagian zakar telah masuk ke dalam silinder serta menegang dengan
maksimum. Kemudian biarkan selama setengah jam.
5. Dengan menggunakan picu yang berfungsi untuk menolak udara keluar, pamkan sehingga keseluruhan
bahagian zakar keluar dari silinder. Lakukan 2 kali sehari pada waktu yang sesuai iaitu siang dan malam.
Waktu yang paling efektif adalah pada jam 3 pagi kerana waktu itulah ereksi akan berlaku secara maksimum.

 

Peringatan:
Zakar akan terasa bengkak dan pedih pada 2 minggu pertama. Ini adalah simptom biasa ketika zakar mengembang dan memanjang. Teruskan penggunaan sehingga anda mendapat saiz yang ideal.


 
 
CARA MENGGUNAKAN PUM VAKUM ZAKAR
 

Download Panduan Cara-cara menggunakan Pum Vakum Zakar

  1. Anda digalakkan untuk membuang  bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini  (tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
  2. Ambil kain, rendamkan dlm air suam (jangan menggunakan  air panas, melecur nanti). Tuam zakar anda dgn kain tadi selama lbh krg 5 minit. Tujuannya utk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot2 & urat2 zakar.
  3. Ambil minyak (cuba minyak Maharaja, Lintah dll), sapu pada zakar & urutkan sehala dari pangkal ke hujung. Ulang 20-30 kali.
  4. Ambil balang, pilih saiz getah yg sesuai dgn zakar anda. Getah ni utk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
  5. Masukkan zakar ke dalam  balang. Pam semaksimum yg blh, tapi AWAS! jgn sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dgn tekanan yg anda gunakan. Biarkan zakar dlm balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dgn sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
  6. Urut zakar anda semula sprt diatas. Tujuannya utk refreshkan balik aliran darah anda semasa sessi penggunaan pam tadi.
  7. Jgn lupa, basuh balang anda utk sessi esok pulak. Sbb kalau tak basuh, habuk2 mgkn akan melekat pd balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal  pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
  8. Ulang sessi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
  9. Jangan  lupa utk mengambil ukuran panjang dan  ukur lilit sblm memulakan senaman ini. Supaya mudah utk anda monitor perkembangannya setiap minggu.
 
PERHATIAN !!!!  PERHATIAN  !!!!
 Sessi & pressure yg berlebihan TIDAK AKAN  mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN  zakar anda (Nasihat pakar2 Andropologi)

Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yg sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot  perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat.   Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam2, boleh pengsan nanti. Faham bkn?
 

Download Panduan Cara-cara menggunakan Pum Vakum Zakar

 

 
 

Kembali Ke Laman Utama

 

Copyright 2006 Puchong2u.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web Puchong2u.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin Puchong2u.com