Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

 

 

 

PL-SUPERGEL

*** Rumusan KHAS untuk LELAKI TAHAN LAMA ***

HARGA BIASA : RM63

HARGA KAMI : RM50

Buatan Malaysia

 

DIGUNAKAN KHAS UNTUK  LELAKI TAHAN LAMA.

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya!
 
Mahukah Anda:
Bertahan selama mana yang ANDA mahukan?
Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
Berakhir dengan orgasm terhebat anda. bila ANDA mahu?
Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?
Hasilnya segera dan anda tidak perlu:
Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
Memicit pipi punggung anda atau melakukan senaman.
Membeli buku, keset atau pita video yang tak berguna.
Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya.
TAHUKAH ANDA??
Buku untuk senaman, senaman pembesaran zakar, hypnosis, video, pita audio, kondom, alkohol, ubat…TIDAK BERKESAN. Kesemua itu tidak akan menyembuhkan masalah pancutan pramatang anda.

Malah tiada senaman dan teknik yang mampu menghalang pancutan pramatang anda. TIADA. Sesuatu orgasm itu adalah kompleks dan ia memerlukan satu produk yang mampu menghalang setiap satu sebab fizikal masalah pancutan pramatang.

Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?.

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.

Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
 

Oleh itu apakah penyelesaiannya???

Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm! Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang.

P.Y SuperGel™ akan menenangkan sensitiviti melampau itu.
Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama! Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda— dengan usaha anda sendiri — yang akan bertahan seumur hidup anda..
Anda Pasti Berjaya


... Itulah Jaminan Kami!
Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah.
Apabila anda berjaya "mengawal pancutan sepenuhnya", Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.


KESANNYA SEGERA Anda akan mendapat kesan segera, bertahan lebih lama (bertahan sekurang - kurangnya lebih 10 minit pada malam pertama).
Kawalan sepenuhnya ialah apabila anda tidak lagi memerlukan sebarang produk. Anda akan bertahan selama mana yang anda mahukan dengan kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda.
.
 • Tiada lagi pancutan mengejut
 • Tiada lagi rasa malu
 • Tiada lagi kekecewaan

Tanya diri anda sendiri 3 persoalan ini...
1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang ANDA mahu, dan menikmati, menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat, tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?

2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasm berganda?

3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pramatang…UNTUK SELAMANYA?

Oleh itu dapatkan P.Y SuperGel™ sekarang juga. Anda akan melihat sendiri —TANPA RISIKO— Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks anda, dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. jika anda tidak berpuas hati, dan anda tidak dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda, kami akan memulangkan semula wang anda. Berikannya ketegangan paling keras dan paling lama yang pernah dia rasai!

P.Y SuperGel™ - Sebotol P.Y SuperGel™ biasanya akan bertahan selama 3 bulan atau lebih 80 pertemuan! "Kami menjaminkan kepuasan anda...Kami menjaminkan keseronokan anda"
 

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.

Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal semua bahagian seksual anda Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda. 

Satu cara mudah dan selamat
untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya!


Rumusan 100% Herba

 

 

Laman Utama

 

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com