Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

Sarung Negro

Kod: LK0-05

 

(Bentuk sarung boleh berbeza seperti diatas bergantung kepada stok yang ada)
 Harga biasa RM105 seunit
Kini Hanya RM95
 
 

Jika senjata anda kecil.. Ini jawapannyerr..  Sarung senjata lelaki yang pasti akan memeranjatkan isteri anda tentang saiznya.  Sarung / Kondom yang boleh digunakan banyak kali. Berwarna sawo matang dan  dikelilingi 'dotted' bagi menambahkan kenikmatan anda disamping melewatakan pancutan pra-matang. 

Penis Extensions can be used to increase the length or girth of your penis, to sustain an erection, or increase the pleasure you give to your partner. A Penis Extender is hollow and is simply placed over the end of the penis.  The difference between the Extensions offered here is size  5"

 

Cara Guna:

Sarungkan dahulu zakar anda dengan kondom biasa (jika tidak mahu pun tiada menjadi masalah - bertujuan untuk memudahakan kerja-kerja mencuci sarung ini). Sarungkan kepada senjata anda apabila zakar telah menegang

Boleh digunakan banyak kali.  Cuci gunakan air paip sahaja dan biarkan kering, jangan dijemur kerana ianya akan menjejaskan daya elstik sarung tersebut.

 

 

Ke Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com