Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

SENSACREAM

 Harga biasa RM55.00
Kini Hanya RM37.00
Sensa Cream dihasilkan berasaskan gabungan ekstrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Produk ini dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang telah terbukti dengan keberkesanan dalam merawat mati pucuk dan lemah tenaga batin. Sensacream adalah penyelesaian kepada semua masalah lelaki terutamanya bagi mereka yang inginkan saiz zakar yang besar, panjang, keras dan tahan lama.
 
Apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam Krim Lintah Sensacream?
 • Hirudin
  Hirudin dapat menggurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.Apabila hirudin meresap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam saluran darah ianya mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan,sakit otot,kejang otot dan sengal-sengal badan.
 • Pheromone
  Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan. Ia juga dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin(intercourse),meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.
 • Histamin
  Histamin berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.Histamin juga dapat menyelesaikan masalah seperti mati pucuk(erectile dysfuntion), rasa dingin terhadap pasangan dan juga mampu merawat masalah zakar kecil,megecut,pendek dan lemah tenaga batin.
 • Minyak Zaitun
  Minyak zaitun menjadi bahan penghantar bagi Histamin,Hirudin,Hyaluronidase untuk meresap ke dalam pembuluh darah. Ianya juga terbukti sangat baik untuk penjagaaan dan kelembapan kulit terutama bagi kulit zakar semasa sesi mengurut.
 • Halia
  Curcumin yang terkandung dalam halia(zingiber officinale) boleh merangsang peredaran darah yang lemah serta meningkatkan rangsangan seksual terdadap pasangan dan mengurangkan tekanan darah tinggi.
 • Lada Hitam
  Lada Hitam(piper Nigram) mengandungi bahan yang membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta sebagai pembekal nutrisi untuk kesihatan badan.

Apakah ciri-ciri utama Sensacream?

 • Merawat sakit otot, kekejangan dan sengal badan
 • Membesar dan memanjangkan saiz zakar
 • Melambatkan ejakulasi agar tahan lama
 • Memaksimumkan ereksi agar zakar lebih tegang dan keras
 • Melancarkan perjalanan darah
 • Mengurangkan pembekuan darah
 • Membesarkan diameter saluran darah
 • Ransangan seksual melalui bau agar menghairahkan pasangan
 • Lebih berkesan disapu pada waktu pagi

Apakah perbezaan Minyak Lintah Sensaoil dan Krim Lintah Sensacream?

Perbezaan di antara minyak lintah Sensaoil dan krim lintah Sensacream adalah Minyak Lintah Sensaoil adalah digunakan untuk mengurut manakala Krim Lintah Sensacream adalah untuk di sapu. Sensaoil sesuai di urut pada waktu malam manakala Sensacream sesuai di sapu pada waktu pagi untuk kesan yang maksimum. Kelebihan terdapat pada Sensaoil di mana ia dapat merawat lemah tenaga batin dan mati pucuk.

 
Sensa Cream produced based to the combination of the leech extract, ginger, clove flower, black pepper and olive oil. This product has been developed with Butea Superba extract which effectiveness proves to cure impotency and sex problems. With Lavender fragrance, it also contained antiseptic and engrossing aroma. Sensa cream will be more effective if it is used frequently. It will absorb into epidermis and 6666 blood vessels inside the penis. The ingredients contained inside Sensa Cream has been tested and proven effective for blood circulation, to reduce blood coagulation and to enlarge the blood vessel's diameter.
The hormone pheromone contained inside the leech also able to increase a passion of your couple through a smell sense. Sensa cream is a solution for all men especially for those dreaming a large, long and hard penis.

Ke Laman Utama

 

Copyright 2006 Puchong2u.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web Puchong2u.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin Puchong2u.com