Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

 

 

 

SENSAOIL

Kod: LMU-04

 Harga biasa RM65.00
Kini Hanya RM39.00   !!!OFFER !!!
 
Sensaoil dihasilkan daripada ekstrak miknyak lintah dan diadun bersama 100 jenis herba terpilih dan bermutu tinggi. Dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP yang mementingkan aspek kualiti serta kebersihan setiap produk. Ramai lelaki telah berterima kasih kepada sensaoil kerana menjadikan mereka lelaki dambaan wanita.

Fungsi Sensaoil
 • Membesar dan memanjangkan saiz zakar
 • Menguatkan pancutan mani
 • Menjaga aliran darah pada bahagian zakar
 • Mengelakkan ejakulasi pra matang agar tahan lebih lama
 • Memaksimukan ereksi agar lebih tegang dan keras
 • Menjadi lebih bertenaga dan tidak mudah tewas
 • Mengembirakan isteri tersayang
 • Merangsang seksual daripada bau
 • Menambah nikmat dalam persetubuhan
 • Mengembalikan tenaga seksual anda seperti zaman remaja
 • Memberikan daya ketegangan dan ketahanan yang maksimum


Sensaoil™ bukan sebarang minyak lintah. Sensaoil™ amat mementingkan kualiti dan keberkesanan penggunaannya.

 • Sensaoil™ juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan.
 • Sensaoil™ didatangkan dalam botol yang kecil supaya mudah untuk dibawa ke mana saja.
 • Diadun dengan haruman pati Lavendar, anda tidak perlu risau tentang bau yang tidak menyenangkan.
 • Sensaoil™ telah di uji di makmal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan No. Pendaftaran MAL05092306T.


Bagaimana Ingin Menguji Keberkesanan Sensaoil??

Untuk menguji keberkesanan produk, titik minyak lintah sensaoil pada belakang tapak tangan dan gosok perlahan-lahan. Jika anda cukup rehat, selepas 5 minit urat-urat akan membesar dan mengembang.

 

 
Sensaoil dicipta untuk lelaki sensasi dan ingin memuaskan pasangannya. Minyak ini diadun dengan ekstrak ramuan herba semulajadi dan lintah (Hirudo Medicinalis). Formula yang dibangunkan selepas kajian 4 tahun kini telah terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang panjang dan ukuran lilit yang besar, zakar yang keras dan melambatkan ejakulasi, merawat mati pucuk, meningkatkan rasa ghairah dan yang paling penting untuk memuaskan pasangan.Minyak ini telah diuji di makmal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan No Pendaftaran MAL05092306T serta terbukti tiada kesan sampingan. Malah, penggunaan yang kerap akan mendapat perubahan dengan lebih cepat. Oleh kerana minyak ini dijual bukan sahaja di Malaysia, pelbagai bangsa daripada negara luar seperti di Amerika Syarikat, Jepun, Korea dan India amat berpuas hati dengan perubahan yang mereka alami.

# Boleh digunakan sebagai rawatan harian penjagaan zakar, diurut 2 kali sehari dengan teknik yang disertakan di dalam kotak SensaOil. Teknik urutan tersebut sangat ringkas dan mudah. Apabila anda telah amalkan secara rutin, ia hanya mengambil masa 5 minit setiap sesi. Urut pada waktu pagi dan malam. Anda dinasihatkan tidak membasuh zakar selepas urutan untuk SensaOil meresap ke dalam kulit melalui lapisan epidermis, ke saluran darah. SensaOil didatangkan khas dengan pati minyak Lavender yang harum dan mengandungi antiseptik. Lavender juga mengandungi agen penenang dan anda akan dapat merasai kenikmatan SensaOil hanya dalam beberapa saat setelah menyapunya di mana-mana bahagian kulit.

#Jika SensaOil disapu pada zakar semasa berasmara, SensaOil juga akan dapat mengaktifkan clitoris, yang mana ini akan merangsang libido (ghairah seksual) pasangan anda. SensaOil perlu diamalkan selalu untuk mengelakkan mati pucuk (erectile diysfunction) dan masalah ejakulasi pra-matang (premature ejaculation). Selain itu, SensaOil juga dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang ideal. Anda perlu mengurut zakar anda dengan menggunakan SensaOil sekerap yang mungkin dalam masa beberapa minggu untuk melihat pertambahan saiz zakar.

#Bahan aktif utama dalam SensaOil adalah Lintah daripada spesies yang terdapat di Amazon, Eropah dan Asia. Lintah spesies ini mengandungi komponen aktif Hirudin yang tinggi, berfungsi untuk mengurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan peredaran darah. Lintah spesies juga mengandungi pheromon, iaitu satu hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian seksual pasangan anda. Selain itu, lintah mempunyai Histamin yang berfungsi untuk membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan pengaliran darah. Ini dapat membantu untuk membesarkan saiz zakar. Hirudin, Histamin dan Hyaluronidase yang terkandung dalam lintah mampu meresap ke dalam zakar untuk membetulkan salur darah yang tersumbat dengan bekuan darah.

#Dihasilkan selepas penyelidikan selama 4 tahun. Disahkan tidak mempunyai kesan sampingan melalui ujian klinikal.
Bahan Aktif: Lintah (Hirudo Medicinalis), Minyak zaitun, Halia, Bunga Cengkih, Lada hitam dan Lavender.

# Minyak zaitun sangat baik untuk kulit, terutama bagi kulit semasa sesi mengurut. Halia untuk merangsang peredaran darah serta meningkatkan ransangan seksual, juga mengurangkan tekanan darah tinggi.

#Bunga cengkih meningkatkan peredaran darah dan membekal nutrisi. Lada hitam mengandungi peperine membantu melancarkan peredaran darah yang lemah serta membekal nutrisi untuk kesihatan badan.
 

 

Sensaoil created for a sensation man and also for man who really want to satisfy their couple in term of sex. This oil has been made with a natural herbs recipe and leech (Hirudo Medicinalis). This formula developed after 4 years and now it is proven to people with premature ejaculation problems. It is also for natural penis enlargement and enhancement. Sensaoil has been tested and approved by Kementerian Kesihatan Malaysia (Ministry of Health Malaysia - Registration No. MAL05092306T. It is also strongly proof that there is no side effect caused. Perhaps, it will give an immediate effect by using it regularly. A Sensaoil market is not only in Malaysia but has been selling to the difference countries and also races like Amerika Syarikat, Jepun, Korea and India. They were really satisfied with the difference after using this oil.

Sensaoil can be use as a daily care penis treatment. Massage onto the penis twice a day with the technique provided inside the sensaoil box. The massage tactic is so easy and simple. Massage the penis gently for 5 minute every session. Massage the penis once in the morning and once in the evening. You are advised not to wash your penis after massaging. Let the sensaoil absorb into your skin through epidermis and blood vessels. The sensaoil specially produce with pure lavender oil - be that simply for the wonderful smell, relax and de-stress. If the sensaoil applied when having sex, it will activate the clitoris, which is to re-act your couple's sex passion. The sensaoil must be use regularly to prevent pre-mature ejaculation and erectile dysfunction. Beside, the sensaoil also can help a man who wants an idea penis's size. They have to massage their penis with sensaoil frequently within a few weeks to see a progress of the penis enlargement.

 

 

Ke Laman Utama

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com