Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

Imax Delay Spray

 
 
 
 
 
Kod:
 
Harga Biasa : RM120
 
 Kini Harga: RM100

 


 
MASALAH PANCUTAN PRA-MATANG

 
Apakah sebab utama berlakunya pancutan pra-matang?
Sensitiviti Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi. Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya. Keberahian yang terlalu tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ke semua bahagian seksual anda - daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pra-matang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda tidak menjadi tidak seimbang dan anda akan TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda. Oleh itu apakah penyelesaiannya???

 
IMAX DELAY SPRAY - Akan Menenangkan Sensitiviti Melampau Itu!!!

 
Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasme. Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pra-matang. Imax Delay Spray adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama. Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda dengan usaha anda sendiri yang akan bertahan seumur hidup anda. 

 
Anda Pasti Berjaya Mengharungi Ombak Lautan Gelora....

 
Tanya Diri Anda Sendiri 3 Persoalan ini :

 
1. Adakah anda mahu bertahan selama mana yang anda mahu dan menikmati kesemua aspek hubungan seks yang hebat tanpa perlu memikirkan sama ada anda mampu bertahan?

 
2. Adakah anda mahu bertahan cukup lama untuk memberikan kenikmatan maksimum kepada pasangan anda, merasai cengkamannya apabila anda memberikannya orgasme berganda?

 
3. Adakah anda mahu menamatkan kekecewaan dan keaiban pancutan pra-matang UNTUK SELAMANYA?

 
Oleh itu, dapatkan Imax Delay Spray sekarang juga. Anda akan dapat melihat sendiri - TANPA RISIKO - Bagaimana produk ini akan melambatkan pancutan anda, menambahkan ketahanan seks dan memendekkan masa pemulihan tenaga anda.

 
Ianya selamat, asli dan tanpa risiko. Anda akan berpuas hati dan akan dapat merasai hubungan seks terbaik dalam hidup anda. Kami jamin!!!... Berikan ketegangan paling keras dan tahan lama yang pernah dia rasai!!..

 
Imax Delay Spray adalah salah satu produk herba 100% buatan tempatan.

 
CARA KEGUNAAN:

 
Guna dua kali semburan seperti yang dikehendaki pada zakar sebelum persetubuhan.
Pengalaman akan menentukan bilangan semburan dan tempoh masa yang diperlukan untuk memenuhi permintaan anda. (5 minit adalah disyorkan) 

 
JANGAN MELEBIHI ENAM SEMBURAN

 
AWAS: Untuk kegunaan luaran sahaja

 
Bagaimana untuk menggunakan semburan Imax Delay Spray:

 
Menyembur di kepala dan batang zakar, lazimnya di antara 5 dan 10 minit sebelum persetubuhan...

 

 


Imax delay spray for men enhancement can be used to increase the male sexual sensitivity and enhance the sexual climaxes. This male spray will increase penis in size, firmness, and hardness when men erect, and reduce the sexual weakness after multi-erection. Male sexual delay Imax delay spray is the best choice for men to prolong intercourse time.

APPLICATION
Apply two times sprays as required to the head of the penis shortly before intercourse.
Experience will decide the number of sprays and the time interval required to suit your individual requirnments.(5 minutes is recommended)
Each can contains over 10 measured sprays.

DO NOT EXCEED SIX SPRAYS PER APPLICATION.

CAUTION:For external use only

Local application stimulates the cells and increases the cells energy stores.
Specifications:8ml/bottle.

How to use the spray
spray on the head and shaft of the penis,Normally between
5and 10 minutes before intercourse.
 
 

 

Laman Utama

 

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com