Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

l

 

Intense Climax

 

Menambah Ghirah - Gel meningkatkan sensitiviti yang teramat pada klitoris wanita

 

 

Kod:
 
Harga Biasa: RM149
Harga Kami: RM130

 

Intense Climax adalah dicipta khas untuk wanita mencapai kepuasan seks yang maksimum. Gunakan 2-4 titisan Intense Climax sebelum bersama dan kesannya akan membuatkan wanita berasa sangat ghairah dan ianya meningkatkan sensitiviti yang teramat pada klitoris wanita sekaligus memberikan orgasm maksimum dalam hubungan seks.

Dengan menggunakan Intense Climax , setiap wanita akan merasai pengalaman seks yang lebih memuaskan dan menikmati orgasm bersama pasangan dengan lebih hebat.

Kandungan:

Peg-8, Propylene Glycol, Hydroxypropylcellulose, Tocopherol, Niacin, Fragrance.

Cara Penggunaan:
Letakkan beberapa titis ke jari anda kemudian sapukan ke kawasan klitoris dan urut perlahan-lahan sehingga vagina anda basah kesedapan. Tambah titisan jika perlu.
Gunakan di bahagian luaran sahaja. Intense Climax boleh juga digunakan bersama pelincir yang lain.
Setiap botol boleh digunakan sehingga 20 kali

Peringatan: Intense Climax adalah untuk memberikan rangsangan dan hubungan seks yang lebih hebat. Berhenti menggunakannya jika terdapat alahan dan sila berjumpa doktor untuk mendapatkan nasihat jika perlu.Jauhkan dari Kanak-kanak.

 
 
 
 
 
 

 

Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com