Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

Minyak Herba Belacak (Asli)

Besar - Panjang - Berkuasa

 

 
 
 
 
 
 

Kod: LMU-34

 
Biasa : RM39
 
 Kini Harga: RM35

 

 

PRODUK 100% ASLI - DIRUMUS DENGAN BAHAN-BAHAN TERBAIK

 

Tahukah Anda: Ikan Belacak Di Cipta Allah Bukan Untuk Dimakan Atau Perhiasan Tetapi Untuk Jadikan Lelaki Perkasa..sila baca sampai habis untuk tahu rahsia LELAKI HEBAT 

Petua rawatan Minyak Belacak Asli ini amat berkesan kepada kaum adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah.  Tanpa rasa malu, tanpa was-was.

Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisiplin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.
 

Khasiatnya:

 • Merangsangkan Keupayaan Seks.
 • Menambah Tenaga Untuk Hubungan Seks
 • Memberi kepuasan Hubungan Seks
 • Melancarkan Perjalanan air Kencing
 • Kuat - Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.
 • Garang - Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan Zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.
 • Perangsang Pulang Pulih seperti Sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”.
 • Besar Panjang - Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 Makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakin hari, semakin sayang.
 • Tahan Lama - Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami. Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mecapai 5 makam.
 • 100% Ramuan semulajadi - Halal - Tiada Kesan Sampingan.

   

  Ikan Belacak atau juga dikenali sebagai ikan Belodok, atau ikan Tembakul merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini), dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut. Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka. Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiran Afrika

Cara Guna

Teknik Urutan Zakar Yg Di Syorkan 2 kali Sehari . Pagi 15-30 minit (selepas mandi) Malam 15-30 minit (selepas mandi) . Lepas urut biar minyak meresap tak payah basuh

 


MINYAK BELACAK ASLI  DIPROSES/RAMUAN OLEH PENGAMAL PERUBATAN TRADISIONAL ISLAM YG BERPENGALAMAN LEBIH 20 TAHUN .....

 
 

 

Laman Utama

 

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com