Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

NU-Prep

 

30 Kapsul

 

 

 
 
Kod: LUK-51
 
A. (30 Kapsul)
 
Biasa : RM88
 Kini Harga: RM80
 
 
 
B. (60 Kapsul)
 
Biasa : RM160   
 Kini Harga: RM150
 
 
NU-PREP LELAKI TONGKAT ALI 

 
Hanya Nu Prep Lelaki menjana tenaga untuk mengatasi rintangan harian dan mencapai kesejahteraan hidup. Meningkatkan tenaga dan stamina di samping mengatasi kelesuan dan melancarkan peredaran darah. Ia terbukti secara klinikal untuk menjana tenaga berkekalan. Larut air untuk penyerapan yang lebih berkesan. Dikering sejuk beku untuk mengekalkan komponen bioaktif. Dipiawaikan untuk kandungan dos yang konsisten. Diperbuat di kilang yang berdaftar dengan US FDA

Nu Prep Lelaki mengandungi ekstrak asli akar Tongkat Ali berjenama Physta® dan dipatenkan di Amerika Syarikat dan Eropah.

Setiap 350mg kapsul Nu Prep Lelaki berunsurkan sayur-sayuran mengandungi 100mg ekstrak Physta® Tongkat Ali. Pengguna disyorkan agar mengambil 2 kapsul pada setiap hari selepas makan. Amnya, kandungan sebanyak 1mg Tongkat Ali bagi setiap 1kg berat badan merupakan padanan yang paling efektif. Bagaimanapun, dos yang dicadangkan mungkin berlainan antara seorang individu dengan individu yang lain disebabkan oleh pengaruh faktor-faktor seperti umur, berat badan, saiz, sifat fizikal dan gaya hidup. Nu Prep Lelaki sesuai diambil oleh lelaki dewasa. Ia membantu meningkatkan tenaga dan semangat serta mengatasi masalah kelesuan.

 
 
Penting

Memandangkan produk ini diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi, ia mungkin mengambil satu tempoh masa tertentu sebelum kebaikan Tongkat Ali dapat dinikmati. Keberkesanan optimum dapat dirasai dalam tempoh masa seminggu jika diambil secara berterusan tanpa henti. Nu Prep Lelaki merupakan sebuah produk tradisional, oleh itu segera berjumpa dengan doktor sekiranya mengalami sebarang kesan sampingan.

Cara Penyimpanan: 
 
Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Jauhkan daripada kanak-kanak.

 
- Kebaikan Nu Prep-

 
1. Kebaikan Tongkat Ali
 
Tongkat Ali memiliki keupayaan untuk menghalang dan mengawal penyakit am termasuk yang memudaratkan kesihatan bagi memperoleh keupayaan awet muda, bertenaga dan bersemangat biarpun dimamah usia. Setakat ini, kebaikan yang ditemui dalam akar mujarab ini hanyalah satu permulaan dalam dunia sains moden. Pelbagai kajian dan penyelidikan masih dijalankan oleh beberapa buah badan dan organisasi. Tongkat Ali menawarkan keseimbangan holistik dan meningkatkan semua aspek kehidupan sambil menikmati tahap kesihatan yang lebih menyegarkan. 
 
Sejak beberapa tahun lagi, penilaian farmakologi ke atas pelbagai kompaun yang diekstrak daripada tumbuhan ini menunjukkan bahawa Tongkat Ali mempunyai keupayaan antimalaria, antiulser, antihipertensi, antitumor, antiparasitik dan antipiretik. Ia didapati mengurangkan tekanan darah, kandungan gula dalam darah bagi pesakit kencing manis dan merawat rinitis, lelah dan sakit perut.
 

2. Meningkatkan prestasi kecergasan dan stamina
 
Penggalak testosteron memberikan seseorang tenaga tambahan untuk terlibat dalam aktiviti sukan yang berpanjangan dan cepat mengembalikan kelesuan otot. Ekstrak Tongkat Ali meningkatkan kekuatan otot (dan saiz) dan terbukti sesuai untuk program latihan kekuatan intensif. Dalam satu kajian yang dilakukan oleh Pemerhati Suplemen dan Nutrisi Sukan Wicked, 50mg standard ekstrak larutan air Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) diberikan kepada 30 orang atlet lelaki yang direkrut daripada sebuah acara berbasikal gunung selama 24 jam. Hasilnya, ekstrak ini berjaya mengekalkan tahap kortisol pada kadar normal (rendah) dan testosteron (tinggi). Keadaan testosteron yang tinggi dan kortisol yang rendah menggalakkan pemulihan rasa kelesuan dengan cepat semasa menjalani sukan ketahanan.

 
3. Meningkatkan Jisim Otot dan Cepat Membaikpulihkan Tisu
 
Tongkat Ali turut membantu meningkatkan jisim otot memandangkan ia berkemampuan untuk meningkatkan tahap testosteron. Atas kepentingan tersebut, Tongkat Ali sering menarik perhatian golongan bina badan dan penggiat kecergasan badan bagi menikmati tenaga tambahan. Dalam satu kajian yang dibentangkan pada Persidangan Sukan Antarabangsa Komanwel 2002 yang ke-12, 6 orang lelaki (berusia di antara 28 – 30 tahun) diberikan 50mg ekstrak larutan air Tongkat Ali dan 300mg laktosa sebelum diminta untuk melakukan program latihan ketahanan intensif bagi satu tempoh masa tertentu. Keputusan yang diperolehi menunjukkan suplemen Tongkat Ali menambahkan jisim otot dan meningkatkan penghasilan lemak bebas sewaktu menjalani program latihan rintangan.
 
4. Meningkatkan Kadar Tenaga
 
Tongkat Ali meningkatkan kadar tenaga dan kecergasan (Ismail,SB,2012;Tambi,2009). Satu kajian klinikal yang dijalankan di HUSM membuktikan bahawa berlaku peningkatan fungsi fizikal signifikan dan kecergasan yang ketara justeru menyokong kajian terawal oleh Prof. Ismail Tambi berhubung dengan perkara yang sama. Keputusan ini mempertahankan kegunaan Tongkat Ali sebagai tonik kesihatan dan tenaga. Walaupun tindakan mekanisma masih tidak jelas tetapi satu kajian yang dijalankan di bawah penyeliaan Universiti Kebangsaan Malaysia & FRIM oleh Azimahtol, H.L.P. & Azizol, A.K. (2001)., mendapati bahawa ekstrak akueus E. Longifolia mempengaruhi peningkatan kadar cGMP dan cAMP (pengeluaran tenaga) ke atas korpus kavernus arnab.

 
5. Lelaki Dan Kecergasan
 
Testosteron merupakan kejadian androgen semula jadi yang paling berpengaruh. Secara kimia, testosteron didapati membantu untuk mempromosikan kesihatan golongan lelaki dengan mengurangkan risiko tekanan darah tinggi dan serangan jantung. Testosteron digunakan untuk merawat hipogonadisme (fungsi gonad yang rendah di kalangan orang lelaki) dan kriptorkidisme (buah zakar yang gagal turun ke dalam skrotum). Tahukah anda bahawa kadar testosteron turun sejajar dengan peningkatan usia? Semua golongan lelaki akan mengalami penurunan kadar testosteron apabila meningkat usia. Sudah tentu ini merupakan proses penuaan semula jadi. Testosteron mencapai tahap tertinggi bermula dari akil baligh hinggalah ke usia 25 tahun dan selepas 30 tahun, tahap testosteron menurun secara progresif pada kadar sekitar 2% setiap tahun. Golongan lelaki dengan kekurangan testosteron mempamerkan simptom-simptom seperti stamina dan nafsu seks yang rendah, depresi, kebimbangan, pertambahan lemak badan, kehilangan jisim otot, keletihan fizikal dan mental serta kelesuan. Penggunaan steroid dan ubat hormon yang lain membantu untuk meningkatkan tahap testosteron secara tiruan tetapi sebaliknya dengan Tongkat Ali. Tongkat Ali meningkatkan kadar hormon lelaki tanpa semua kesan sampingan negatif. Nu Prep Lelaki menggalakkan kadar penghasilan testosteron kepada kuantiti yang lebih tinggi secara beransur-ansur dengan menghantar isyarat kepada hipotalamus dan kelenjar pituitari.
 
 

Nu-prep100 ekstrak larut air tongkat ali
Disyorkan oleh  Dr. Pakar Lelaki


HATI-HATI dengan produk tiruan!!!! Pakaging lama kebanyakkannya TIRUAN!!!

Anugerah Paten dari USA (US 7,132,117 B2)& Europe (EP 1 313 491 B1)

 

TIADA KESAN SAMPINGAN : SESUAI UNTUK PESAKIT DIABETIS, LEMAH JANTUNG, DARAH TINGGI DLL  (ORANG BIASA APATAH LAGI)

Apakah extraks larut air tongkat ali Nu-Prep?

Pelbagai produk tongkat ali yang terdapat di pasaran adalah dalam bentuk serbuk kisaran akar atau minuman kecuali extraks larut air tonglkat ali Nu-Prep. Melalui kecanggihan kaedah pengekstrakan terkini, ekstraks larut air tongkat ali Nu-Prep berjaya mengekalkan ketulenan sari pati herba, menawarkan 100% keaslian semula jadi tongkat ali – unggul, selamat dan berkesan.

Ketelitian dalam proses pengekstrakan dan pengeluaran menjaminkan ketinggian mutu dan kualiti, dan dos bagi setiap kapsul dirumus berdasarkan kajian farmakokinatik bagi memastikan keberkesanan yang optima.

 

Di sokong oleh kaji selidik

Kaji selidik ke atas tongkat ali telah dilakukan sejak se awal tahun 60an. Rumusan daripada penyelidikan tongkat ali larut air ke atas haiwan dan juga manusia menunjukkan kesan yang amat menakjubkan di mana:

 • Peningkatan dalam tahap testosteron dan pemulanya.
 • Peningkatan dalam kekerapan bersenggama.
 • Peningkatan dalam saiz seperindukan.

Rujukan: Ali, JM dan Saad, JM (1993); Kesan biokimia eurycoma longifolia jack keatas perilaku seksual, kesuburan, hormon seks, glycolysis. Kertas kerja untuk sarjana muda sains, Jabatan Biokimia, Universiti Malaya. Aminuddin, N; Saad JM; Hadi AH, dan Abdullah R (1995)

Tahap testoteron (hormon kelakian) menurun mengikut usia

Nu-Prep tongkat ali adalah tambahan asas lelaki

Jadual kerja yang ketat? Kehidupan sosial yang aktif, ahli sukan yang gigih, menangani hakikat umur yang semakin meningkat? extraks larut air tonglkat ali Nu-Prep adalah teman istimewa kepada kaum lelaki di alaf baru

Bagaimanakah sekiranya anda mampu untuk?

 • Mencapai ereksi yang terhebat pernah anda alami?
 • Mencapai ereksi penuh pada bila - bila masa? 
 • Walaupun ketika hubungan yang tidak dirancang?
 • Mempunyai Libido sehebat zaman muda anda?
 • Memberikan isteri anda orgasm berganda?
 • Mengakhirkannya dengan orgasm terhebat anda? 
 • Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

Sudah pasti hubungan rumahtangga anda akan kembali seperti ketika anda baru sahaja berumahtangga!

 

SIAPA YANG PERLU MAKAN?

Apabila tuan:

 • Menghadapi kesukaran mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
 • Ketegangan tidak penuh atau tidak betul-betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
 • Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
 • Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan. 

NU PREP BOLEH :INSYAALLAH

 • Merawat kegagalan erektil
 • Meningkatkan libido
 • Meningkatkan pengeluaran air mani
 • Ketegangan lebih lama
 • Merawat masalah Prostate
 • Membersihkan buah pinggang
 • Meningkatkan tenaga dan stamina

TONGKAT ALI NU PREP adalah 100% persedian herba secara tradisional. Ianya disediakan mengunakan cara tradisional untuk mengekalkan keberkesanan khasiatnya dimana persedian secara moden berkemungkinan akan merosakan atau mengurangkan kandungan khasiatnya. Tidak hairanlah sesetengah produk herba di pasaran kurang berkesan kerana cara persediannya. TONGKAT ALI NU PREP adalah berbeza kerana kami mengekalkan rahasia resepi traditional yang berkurun lamanya semata-mata untuk mengekalkan khasiat nya sebagai makana kesihatan tambahan untuk lelaki.

Sesetengah herba seperti Tongkat Ali boleh menambahkan Libido (nafsu dan keiginan) tetapi kurang berkesan untuk memberi ketegangan yang sepatutnya.

APAKAH HASILNYA:


+ MENINGKATKAN LIBIDO + LEBIH KERAS + KETEGANGAN LEBIH LAMA
+ MENAMBAHKAN TENAGA + PERTINGKAT METABOLISMA + MENAMBAHKAN LAZAT

 

 

 

Laman Utama

 

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com