Home Cara Beli FAQ Hubungi Kami

    

 

 

PL SUPER SPRAY PLUS

Gel Ketahanan Supaya Lebih Lama Untuk Lelaki

 

 

Kod:
 
Harga Biasa: RM80
Harga Kami: RM70

 

 

PL SUPERSPRAY PLUS

Pernahkah Anda Mengalamai Situasi Berikut…  
 
 
  • Mengalami Pancutan Pramatang,Tak Sampai 5 Minit?
  • Tak Dapat Rasai Nikmat Bersama Yang Maksima?
  • Rutin Seks Terganggu kertana Tak dapat bertahan lama?
  • Kena Perli Dengan Isteri Sebab Tak Mampu memuaskannya?
  • Rasa rendah diri atau bosan akibat masalah seks?
  • Rasa Tercabar Kelelakian Anda?
 
Tahukah Anda Apa itu Pancutan Pramatang?? Jika tahu bagus…Jika tak? saya jelaskan… Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak. Sekiranya anda terpancut terlalu awal sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan pasangan anda. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya. Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.   100% HERBA BUATAN TEMPATANBAGAIMANA PL SUPER SPRAY PLUS™ BOLEH MENJADI BEGITU…..SUPER?Beginilah caranya bagaimana PL SUPER SPRAY PLUS™ bertindak…PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta!
 
  • Tiada lagi pancutan mengejut

  • Tiada lagi rasa malu

  • Tiada lagi kekecewaan

Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama,PL SUPER SPRAY PLUS™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama. Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian. Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).  
 
 
 
 
NOTA: PLSUPERGEL DAN PLSUPERSPRAY PLUS DIHASILKAN OLEH ORANG SAMA DAN RESEPI DAN BAHAN-BAHAN YANG SAMA, CUMA SATU BERBENTUK GEL DAN SATU LAGI CECAIR PL SUPER SPRAY DIGUNAKAN KHAS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA 100% HERBA BUATAN TEMPATAN

 


 
PERKARA PLSUPERGEL/PLSUPERSPRAY
(PRODUK AWAL)
PL SUPERSPRAY PLUS
(DAH UPGRADE)
KANDUNGAN 2.5 ML /6 ML 30ML
ISIAN GEL PEKAT TETAPI BOLEH 30-40 KALI GUNA /
CECAIR 20-30 KALI GUNA
LEBIH CAIR (CEPAT MERESAP) BOLEH GUNA 30-40 KALI
MASA GUNA 1 JAM-2 JAM SEBELUM SEKS 15-30 MINIT SEBELUM SEKS
BAHAN YANG SAMA 100%HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL) 100% HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL)
BOTOL BOTOL, DISERTAKAN PENCOLEK DAN BERKOTAK / BOTOL SPRAY BOTOL SPRAY BESAR
KESAN BERKESAN 1.BERKESAN LEBIH CEPAT
2.RASA LEBIH BESAR (MENGEMBANG)
 
Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.     INSYA ALLAH Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.
 

Tetapi.. Tidak Perlu Risau

Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya.

Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri.. Adakah anda juga dalam kategori ini..?
 

Dengan PL SUPER SPRAY PLUS  Anda Akan Terkeluar

Dari Statistik Di Atas…

Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka. Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.  
 
** FAKTA ** - 78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan. - 35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri. - Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1. - Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf. Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.
Jika isteri anda sering menolak ajakan anda untuk melakukan hubungan intim, cuba FIKIRKAN semula……….
ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL????

 
 
 
 

 

Laman Utama

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com