Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

RELOAD OIL

 
Kod:
 
Biasa : RM40
 Kini Harga: RM35

 

RELOAD OIL™ adalah ramuan berasas minyak kelapa hijau dan tumbuh-tumbuhan semulajadi untuk meningkatkan daya kelakian, dibuat khusus untuk memberi lebih daya ereksi, lebih stamina dan kepuasan seks yang maksimum. Ramuan semulajadi sebagai cara alternatif untuk lelaki, yang sangat berguna dan berkesan! Ia dirumus untuk kesuburan, sangat bagus untuk lelaki bagi merawat & mencegah kemandulan.
 
RELOAD OIL™ juga dirumus khusus untuk memberikan anda lebih daya ereksi, dan memberi anda lebih rasa puas dalam nikmat seks. Jika anda inginkan kekerasan, ereksi yang lebih berkesan, rasa yang lebih nikmat dalam hubungan suami-isteri, produk ini adalah untuk anda.
 
Nikmati ereksi yang lebih kuat dan bertenaga dalam masa yang singkat! Berikan pasangan anda kepuasan dalam hubungan intim anda dengannya. RELOAD OIL™ adalah sapuan yang selamat untuk digunakan dan akan memberikan anda lebih nikmat dan tenaga yang anda idam-idamkan! Ia adalah satu-satunya minyak yang khusus untuk anda gunakan ketika sesi senaman alat sulit anda.
Setiap lelaki ingin menjadi lelaki yang terbaik untuk pasangan mereka, dan sekarang anda boleh berterima kasih kepada RELOAD OIL™ sistem peningkat kejantanan, dan anda pastinya boleh meningkatkan saiz dan daya seksual anda sekaligus memberi anda keyakinan di kamar tidur.
 
Anda tidak perlu lagi risau dan takut dengan daya seksual anda nanti. RELOAD OIL™ adalah persediaan herba semulajadi. RELOAD OIL™ akan membantu meningkatkan daya keyakinan anda untuk menikmati lebih kepuasan dalam kehidupan seksual yang berhak anda miliki.  
 
 
RELOAD OIL™ diadun secara ekslusif untuk memberi anda sapuan yang sempurna. Secara herba ia diadun untuk ketegangan yang bertenaga dan daya seksual yang berstamina untuk anda. Bagi mencapai ketegangan yang bertenaga dan kuat, zakar mestilah diurut agar ramuan herba dapat menyerap jauh kedalam urat saraf. Seperti mana yang kita ketahui, zakar harus mengembang dengan sempurna dan ruangnya perlu dipenuhi dengan darah. Lebih banyak darah yang memasuki ruang zakar, maka lebih keras dan kuatlah ketegangan tadi. Untuk mengekalkan ketegangan, maka zakar harus memegang darah secara terus-menerus. Sapuan RELOAD OIL™ membina kebolehan otot zakar memegang darah dengan lebih banyak lagi, sekaligus meningkatkan tahap kekerasan. Ia berkesan untuk memelihara otot dan urat saraf agar kekuatan seks anda lebih bertenaga dan berganda.
 
Lelaki-lelaki yang telah menggunakan RELOAD OIL™ merekodkan daya ereksi yang lebih padu, daya seksual hebat ini membuatkan mereka rasa lebih seksi, rasa lebih ceria, lebih maskulin dan merasakan daya seksual yang luarbiasa. Peningkatan dalam sensitiviti juga dirasai, selain nikmat pancutan mani yang lebih puas!
 
Zakar anda diukur dengan dua komponen - jumlah aliran darah yang diterima dan tahap darah yang boleh dikekalkan. RELOAD OIL™ memang dirumus untuk menangani kedua-dua perkara yang disebutkan tadi. Ia juga mampu menjaga otot zakar yang memegang darah iaitu Corposa Cavernosa dan Corpus Spongiosum agar lebih sihat.

 
Ketika zakar dalam keadaan lembik, zakar menerima kadar aliran darah yang sama seperti bahagian anggota badan yang lain. Ketika tegang berlaku, zakar akan mengembang dan tisu zakar yang seakan-akan span akan memerangkap darah di bahagian Corposa Cavernosa dan Corpus Spongiosum. Seperti yang anda ketahui, RELOAD OIL™ mengandungi campuran yang lengkap dengan bahan yang berpotensi tinggi dalam membantu meningkatkan aliran darah ke zakar.

 
Mengurut zakar untuk memanjangkannya elok dilakukan pada awal pagi dan sebelum tido.

 
1. Sapukan sedikit minyak urut pada tapak tangan dan gosok dengan laju
     untuk memanaskannya.
2. Tarik nafas dalam-dalam. Kemutkan dubur, genggam pangkal batang zakar
    dengan tangan kanan menggunakan ibu jari dan jari telunjuk.
3. Lurutkan batang zakar itu membawa tangan ke hujung zakar tapi hendaklah
    anda berhenti bila sampai ke takuk zakar. Dengan cara ini, anda
    menghantar lebih banyak darah ke dalam kepala zakar dan dikunci tenagannya
    oleh cengkaman tangan tadi.
4. Tahan nafas selama 7 kiraan sambil mengekalkan cengkaman itu. Kemudian
    lepaskan.
5. Lenturkan batang zakar ke arah paha kanan dubur. Kemudian lepaskan
    lenturan itu. Lakukan sebanyak 21 kali.
6. Lenturkan batang zakar ke arah paha kiri dubur. Kemudian lepaskan lenturan
    itu. Lakukan sebanyak 21 kali.
7. Pegang kepala zakar, pusingkan zakar mengikut jarum jam sebanyak 21
    pusingan. Kemudian lakukan yang sama pada arah berlawanan jarum
    jam.
 
 
BAHAN-BAHAN

 

MUIRA PUAMA (ptychopetalum olacoides)


 
Muira puama, dikenali sebagai "Pokok Mandul," ia pokok kecil yang boleh mencapai ketinggian 15 kaki di hutan Amazon Brazil. Akar dan kulitnya adalah bahan utama yang digunakan. Puak Asli Brazil menggunakannya sebagai terapi untuk masalah seksual, keletihan melampau, bengkak urat saraf dan sakit sendi. Nama botani untuk Muira puama ialah Ptychopetalum olacoides.

 
       HAWTHORN BERRY (crataegus oxycantha)

 
Hawthorn telah diguna sejak kurun pertengahan, membantu saluran darah dan melegakan otot yang letih. Ia membantu pengaliran darah dan turut diguna sebagai peningkat daya seksual.  Hawthorn dapat membantu meningkatkan kekuatan salur darah yang membawa darah dan nutrisi kepada zakar.

 
       DAMIANA (turnera diffusa)

 
Damiana digunakan secara tradisi sebagai penenang, sebagai pelega dan sebagai bahan untuk merawat masalah lelaki oleh Puak Asli di Mexico. Mula dikomersialkan di Amerika pada 1874, damiana dipasarkan sebagai peningkat daya seksual dan didakwa mampu meningkatkan nafsu syahwat, juga membantu pesakit yang mengalami tekanan perasaan.

 
       GINKGO (ginkgo biloba)

 
Untuk lebih  5,000 tahun Ginkgo telah diamalkan oleh pakar herba dan ubat-ubatan negara China. Ginkgo terkenal kerana kemampuannya meningkatkan aliran darah ke otak. Ia memberikan otak tenaga dan sistem saraf. Ginkgo memperbaiki aliran darah dan oksigen secara optimum sehinggalah ke alat sulit untuk memperkuat ketegangan sekaligus meningkatkan fungsi seksual anda.

 
       VITAMIN B3 (Niacin)

 
Niacin (vitamin B3) adalah vitamin yang penting sering terdapat dalam pelbagai jenis makanan. Tubuh badan menggunakan niacin sebagai pemangkin untuk lebih 50 jenis tindak balas kimia dalam badan. Niacin bekerja sebagai pencair darah sekaligus memudahkan aliran darah. Ia juga bahan penting untuk memberi tenaga kepada sel-sel yang terdapat dalam badan. Ia adalah vitamin penting yang juga diperlukan sebagai sintesis kepada hormon-hormon seks anda.

 
       OAT STRAW (avena sativa)

 
Oat Straw juga dikenali kerana ia menyegar saraf, membuatkan buah zakar (kerandut zakar) lebih merasa nikmat sensasi. Oat Straw adalah bahan terbaik sebagai (makanan) kepada sistem saraf utama, lebih-lebih lagi ketika anda sedang runsing dan tertekan. Ia juga khusus untuk keletihan dan kelenguhan otot dan urat saraf.

 
       CATUABA (erythroxylum catuaba)

 
Catuaba ada sejarah lama sebagai herba peningkat nafsu. Hanya terdapat di Brazil dan sebahagian Amazon, Catuaba adalah perangsang sistem saraf utama yang digunakan secara meluas di seluruh dunia untuk merawat mati pucuk, keletihan dan lemah tubuh badan.

 
       HORNY GOAT (epimedium sagittatum)

 
Horny Goat adalah aprodisiak yang meningkat libido, dan membantu memperbaiki fungsi ketegangan zakar untuk lelaki. Dikenali sebagai Epimedium, horny goat adalah yang terawal dicatat dalam buku-buku herba Cina Kuno.  Hari ini  horny goat memegang peranan penting dalam Perubatan Cina Kuno dan popularitinya semakin meningkat keseluruh dunia.

 
       VITAMIN E

 
Vitamin E adalah bahan lemak mudah serap dan penting untuk kesihatan. Ia ditemui dalam tumbuh-tumbuhan, sayur yang hijau, kekacang dan minyak sayuran. Vitamin E dianggap mistik dalam meningkatkan dan menggantikan sistem reproduktif lelaki. Ia akan membanyakkan sperma, ini kerana nama  kimianya iaitu  tocopherol, dalam bahasa  Greek berbunyi "kesejahteraan dan kesuburan kelahiran" atau lebih mudah lagi, "minyak kesuburan."

 
       LADA HITAM (piper nigrum)

 
Lada Hitam telah direkodkan dengan banyak dalam sejarah perubatan herba, untuk melegakan sakit perut akibat angin sesat, seliuh, kekejangan, senggugut dan lain-lain sindrom seumpamanya. Kini ramai mengambil cayenne secara dalaman untuk melancarkan aliran darah. Selain itu ia menjadi sebagai "booster" kepada herba-herba.

 
       BUAH ADAM & HAWA

 
Buah Adam & Hawa telah digunakan berkurun-kurun lampau, oleh orang Mesir dan Arab untuk mengubati mandul. Buah ini dapat meningkatkan kesuburan untuk lelaki mahupun

 

 

 

Laman Utama

 

 

Copyright ©2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com