Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

Sensa E-Rex

Mampu menghilangkan rasa ngilu pada zakar

 
Kod:
 
Biasa : RM29.90
 Kini Harga: RM29


KUANTITI  : 10 ml


Maklumat Produk

SENSA E-REX adalah gel hasil gabungan Butea Superba dan ekstrak lintah mampu menghilangkan rasa ngilu pada zakar, seterusnya melambatkan proses ejakulasi. Ianya juga bertindak menghakis sel-sel kulit yang mati pada zakar dan menghasilkan sel-sel kulit yang baru. produk baru!

Kandungan ekstrak herba bertindak meningkatkan daya rangsangan seksual terhadap pasangan. Mengandungi anti bakteria yang berfungsi menjaga kesihatan zakar, menghilangkan gatal-gatal dan merawat radang kulit.

Mempunyai bahan aktif yang melancarkan perjalanan darah ke zakar dan mampu memaksimumkan ereksi agar lebih tegang dan mantap. Juga boleh dipakai sebagai pelincir ketika hubungan intim.

Cara Penggunaan Bersihkan kawasan zakar sebelum menggunakan e-rex. Sapukan e-rex pada kepala zakar dan urat bawah zakar 1 jam sebelum hubungan intim. Tidak perlu cuci sebelum hubungan intim.

 

Laman Utama

 

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com