Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

SSQ1 & 2
 

SS-Q 1 & 2 - Breast Enhancement Therapy berwajah baru
 

 

 
 Kod : WBP-20
 

 

 Harga : RM 130  (RM150)
 
 
SS-Q 1 & 2 - Breast Enhancement Therapy berwajah baru
 

Semenjak diperkenalkan di "online", SS-Q 1 & 2 pakej set Homeopathic Breast Enhancement Therapy telah mendapat sambutan yang amat memberangsangkan, SS-Q 1 & 2 merupakan remedi yang pertama di dunia menggunakan kaedah homeopati, bahan-bahan Homeobotanical yang amat selamat tetapi memberi kesan yang amat positif kepada wanita-wanita yang ingin kelihatan anggun dengan selamat dan tanpa kesan sampingan. SS-Q 1 & 2, walaupun 100% dari bahan Homeobotanical, ia mampu memberi kesan pantas, ada yang melaporkan SS-Q 1 & 2 mengambil masa hanya 2 minggu untuk merasa perubahan.
Apa yang membanggakan kami adalah sokongan anda semua kepada produk ini yang amat memberangsangkan. TERIMA KASIH !!.
 

Kini SS-Q 1 & 2 berwajah baru dengan kemasan kotak yang menarik dan set ini dipakejkan bersama-sama krim urutan payudara (cara urutan disediakan), SS-Q 1 & 2 Massage Cream bersama-sama pakej ini
DIBERI PERCUMA!! (Krim ini berharga RM99 jika dibeli secara berasingan) bermula 1 Ogos sehingga 31 Ogos 2010 atau sehingga stok masih ada (100 kotak yang ditawarkan dengan harga lama RM130) Harga selepas ini akan ditawarkan pada harga RM150 untuk 1 set, ini adalah tanda terima kasih kami kepada yang menyokong kami, menyokong kaedah yang selamat dan tanpa kesan sampingan
 
 
Krim ini amat selamat untuk kulit, ia dihasilkan dengan bahan-bahan yang hampir sama dengan SS-Q 1 & 2 yang diambil secara oral (titis). Menggunakan ekstrak Saw Palmetto, Wild Yam, Avocado, Witch Hazel, Pueraria Mirifica dan ekstrak minyak Jojoba, didalam botol 15 gram.
 
 
Berita baik : Setiap pembelian SSQ akan diberikan 1 krim payudara berharga RM99. Tawaran ini terhad sehingga stok promosi masih ada
Krim ini amat selamat untuk kulit, ia dihasilkan dengan bahan-bahan yang hampir sama dengan SS-Q 1 & 2 yang diambil secara oral (titis). Menggunakan ekstrak Saw Palmetto, Wild Yam, Avocado, Witch Hazel, Pueraria Mirifica dan ekstrak minyak Jojoba, didalam botol 15 gram.
 
 
Pengumuman : Set SSQ kini dalam 1 botol sahaja. SSQ1 dan SSQ2 digabungkan dalam 1 botol dengan jangkaan penggunaan 45-50 hari.

 
Pelancaran produk SSQ1 dan SSQ2 breast enlargement menggunakan teknologi homeopahty. Bebas kesan sampingan. Mengandungi bunga winter lover, osnosmodium.false gromwel dan pelbagai persediaan homeopathy.
SSQ1 dan SSQ2 dapat memadat dan menegangkan payudara yang kendur.Ia juga dapat membesarkan payudara yang kecil. Kadar keberkesanan yang tinggi.
 
Aturan makan
SSQ digunakan sebanyak 5 titis dicampurkand alam air suam atau susu 3 kali sehari.Banyakkan minum atau makan kalsium tinggi untuk kesan yang lebih cepat
 
Dibawah ini ada beberapa testimonial daripada beberapa orang yang telah mencuba.
 
1. Hamimah - Dungun
Saya punya payudara mula mengeras,tegang setelah 12 hari menggunakan SSQ1 dan SSQ2. Memang rasa teruja. Saya akan teruskan dan sekarang ni 34B cup penuh.
 
2. Nurhanisa - Puchong
Setelah mengamalkan SSQ1 dan SSQ2 selamat 3 minggu payudara rasa tegang,padat dan mengeras. Pakaian dalam saya terpaksa ditukar kerana dah ketat. Sungguh hebat.
 
3. Anita - USJ
Saya dapat rasakan perbezaan pada pauydara setelah mengambil SSQ1 dan SS2 ini. Terasa berisi di bahagian payudara dan mula membesar.
 
 

 

Laman Utama

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com