Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

SUPERGEL MAX

 

 
 
Kod: LTL-39
 
Biasa : RM85
 Kini Harga: RM60
 
SuperGel MAX

Diformulasikan daripada herba-herba semulajadi pilihan dan tidak mengandungi bahan kimia. Bahan asasnya berasal ASLI dari kekayaan herba Traditional Tamadun Mesir yang tanpa tandingan di Dunia!. Jutaan lelaki telah membuktikan khasiat kehebatannya.

KINI ADA DI MALAYSIA...

100% Buatan MALAYSIA, khas untuk lelaki dewasa untuk pemakaian luar sahaja.

Kandungan SuperGel MAX:

           Piperis Folium

           Jingiberis rhizome

           Alii sativi bulbus

           Arecae fructus

           Myristicae semen

           Curcumae domesticae rhizom

Khasiat SuperGel MAX:

         Mengatasi ejakulasi pramatang

         Meningkatkan kepercayaan diri

         Ketahanan lebih lama

         Meningkatkan kualiti hubungan intim

         Meningkatkan kenikmatan seksual

         Menjadikan anda suami idaman / lelaki sebenar

         Dapat membantu mencapai puncak klimaks berganda pada pasangan anda

Curcumae domesticae rhizome                                                                                    

Herba-herba tersebut diolah sedemikian rupa melalui teknologi farmasi yang terbaik, teruji dan sehingga dapat dipercayai menjadi ramuan yang memberikan khasiat sebagai antiseptik yang dapat memberikan keamanan, kenyamanan dan kenikmatan dalam melakukan hubungan intim yang sihat sehingga pasangan menjadi harmonis dan percaya diri. Dengan demikian SuperGel MAX dapat meningkatkan kualiti hubungan intim dan lebih tahan lama, sehingga dapat membuat pasangan mencapai multi orgasme.

SuperGel MAX sangat efektif dan bermanfaat jika digunakan sebelum melakukan hubungan intim, kerana dengan SuperGel MAX juga dapat menjaga kebersihan organ vital lelaki dewasa, sehingga wanita sebagai lawan jenis dapat merasa aman, kerana mulut rahim sangat sensitif dan mudah terdedah oleh benda-benda asing serta mikro organisme.

Supergel MAX Membantu Bertahan Lebih Lama Daripada Ejakulasi Awal Dan Meningkatkan Keharmonisan Hubungan Suami Isteri

Cara Penggunaan:

Picit sedikit gel ke hujung jari anda. Sapukan secara merata di kepala dan batang zakar. Tunggu 15-25 minit kemudian silakan berhubungan seks. Kuantiti dan masa yang diperlukan berbeza pada setiap  individu. Anda mungkin menggandakan kuantiti untuk mencapai keberkesanan yang maksima. 

 

 

Laman Utama

 

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com