Home Cara Beli Jadi Pengedar eBook Percuma FAQ Hubungi Kami

   

 

 

 

Minyak Tunjang Syurga

Menyokong Pembesaran Alat Kelakian Secara Tetap

 
 
 

Kod: LMU-33

 
Harga Biasa : RM72
 Kini Harga: RM69

 

 

Digunakan Secara Tradisonal Untuk Menyelesaikan Masalah lelaki

  

Menyokong Pembesaran Alat Kelakian Secara Tetap

 

Formula herba semulajadi yang menyokong pembesaran secara tetap dan membantu memperbaiki kesihatan seksual dan menguatkan eraksi.

Bahan-bahan utama yang digunakan dalam formula ini membantu untuk mengekalkan tindak balas seksual dengan merangsang bahagian saraf untuk meningkatkan aliran darah ke zakar, meningkat jisim ototdan membantu meningkatkan prestasi seksual yang lebih mantap.

100% selamat. Minyak ini adalah perangsang aliran darah yang sangat kuat, membantu untuk memaksa darah ke dalam kawasan sulit semasa kebangkitan nafsu. Dalam masa tempoh yang panjang, berterusan akan memaksa darah tambahan yang akan menimbulkan pengembangan. membantu meningkatkan saiz, stamina dan keseronaokan dan tahan lama.

Cara Penggunaan

Letakan minyak beberapa titis di tapak tangan yangbersih, urut perlahan 2 kali sehari, pagi dan malam. Penggunaan secara rutin akan memberikan ketahanan stamina, tenaga dan kekuatan \.

Ramuan

Aktif Fractonaled Cocos Nucflera (coconut) oil, Vitis vinfera (grape) seed oil, Citrus Rectculala (tangerine) oil, Lavendula angustfoila

 

 

 

 

Laman Utama

 

 

Copyright 2006 KedaiDewasa.com
Disclaimer
: Ini adalah laman web kedaiDewasa.com.  Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersial dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada kedaiDewasa.com. Hosted and Maintained by Admin KedaiDewasa.com